Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/Vietnam/Ho Chi Minh-byen

Hva er klokka i Ho Chi Minh-byen


Det er morgen i Ho Chi Minh-byen, onsdag den 23. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Ho Chi Minh-byen

Tidszonen som Ho Chi Minh-byen er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Ho Chi Minh-byen i Vietnam er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Ho Chi Minh-byen

Her kan du se hva klokken er i Ho Chi Minh-byen i Vietnam akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Ho Chi Minh-byen.

Generelle fakta om Ho Chi Minh-byen

Ho Chi Minh-byen ligger i Vietnam. Det er ca. 8 600 000 innbyggere i Ho Chi Minh-byen, og Ho Chi Minh-byen er ca. 2 100 km2 (kvadratkilometer) stor. I Vietnam er det offisielle språket vietnamesisk, og den offisielle valutaen i Vietnam er vietnamesisk dong (VND). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Vietnam er .vn. Den 2 september feirer Vietnam sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Ho Chi Minh-byen

For å ringe Ho Chi Minh-byen fra et annet land, ring først landskoden for Vietnam som er +84, etterfulgt av retningsnummeret for Ho Chi Minh-byen som er 28, ring deretter nummeret du vil ringe i Ho Chi Minh-byen.

Soloppgang og solnedgang i Ho Chi Minh-byen

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Ho Chi Minh-byen både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Ho Chi Minh-byen.

Soloppgang i dag
onsdag 23. september 2020
kl. 05:42:29
Senit i dag
onsdag 23. september 2020
kl. 11:45:38
Solnedgang i dag
onsdag 23. september 2020
kl. 17:48:46
Soloppgang i morgen
torsdag 24. september 2020
kl. 05:42:26
Senit i morgen
torsdag 24. september 2020
kl. 11:45:17
Solnedgang i morgen
torsdag 24. september 2020
kl. 17:48:07

Flagg i Vietnam og Ho Chi Minh-byen

Her kan du se hvilket flagg landet Vietnam har, og dermed også Ho Chi Minh-byen. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇻🇳

Stikkontakt og reiseadapter i Vietnam

Før du legger ut på en tur til Vietnam, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Vietnam er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Vietnam

Links for at læse mere om Ho Chi Minh-byen

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Ho Chi Minh (Saigon)?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ho Chi Minh (Saigon)?

Ho Chi Minh-byen på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Ho Chi Minh-byen, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Ho Chi Minh-byen. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Ho Chi Minh-byen. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Ho Chi Minh-byen godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Ho Chi Minh-byen
   ››  Engelsk Wikipedia side om Ho Chi Minh-byen

Ho Chi Minh-byen i Vietnam på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Vietnam Ho Chi Minh-byen ligger.