Hva er klokka?/USA/Washington D.C.

Hva er klokka i Washington D.C.


Det er aften i Washington D.C., fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Washington D.C.

Tidszonen som Washington D.C. er i er EST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Washington D.C. i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Washington D.C.

Her kan du se hva klokken er i Washington D.C. i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Washington D.C..

Generelle fakta om Washington D.C.

Washington D.C. ligger i USA, og er faktisk også hovedstaden i USA. Det er ca. 700 000 innbyggere i Washington D.C., og Washington D.C. er ca. 177 km2 (kvadratkilometer) stor. Washington D.C. ble grunnlagt 1791 og ble oppkalt etter amerikanske president George Washington. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Washington D.C.

For å ringe Washington D.C. fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Washington D.C. som er 202, ring deretter nummeret du vil ringe i Washington D.C..

Flagg i USA og Washington D.C.

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Washington D.C.. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Washington D.C.

Hvis du planlegger en reise til Washington D.C., er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Washington D.C. akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Washington D.C.

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Washington D.C.?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Washington D.C.?

Washington D.C. på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Washington D.C., anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Washington D.C.. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Washington D.C.. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Washington D.C. godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Washington D.C.
   ››  Engelsk Wikipedia side om Washington D.C.

Kart over Washington D.C. i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Washington D.C. ligger.