Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Seattle


Det er midt om natten i Seattle, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Seattle

Tidszonen som Seattle er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Seattle i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Seattle

Her kan du se hva klokken er i Seattle i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Seattle.

Generelle fakta om Seattle

Seattle ligger i delstaten Washington i USA. Det er ca. 650 000 innbyggere i Seattle, og Seattle er ca. 370 km2 (kvadratkilometer) stor. Seattle ble grunnlagt 2. desember 1869. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Seattle

For å ringe Seattle fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Seattle som er 206, ring deretter nummeret du vil ringe i Seattle.

Soloppgang og solnedgang i Seattle

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Seattle både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Seattle.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:39:04
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:22:29
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:05:53
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:37:51
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:22:38
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:07:26

Flagg i USA og Seattle

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Seattle. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Seattle

Hvis du planlegger en reise til Seattle, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Seattle akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Seattle

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Seattle?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Seattle?

Seattle på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Seattle, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Seattle. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Seattle. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Seattle godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Seattle
   ››  Engelsk Wikipedia side om Seattle

Kart over Seattle i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Seattle ligger.