Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/USA/San Francisco

Hva er klokka i San Francisco


Det er frokosttid i San Francisco, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i San Francisco

Tidszonen som San Francisco er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og San Francisco i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i San Francisco

Her kan du se hva klokken er i San Francisco i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i San Francisco.

Generelle fakta om San Francisco

San Francisco ligger i delstaten California i USA. Det er ca. 870 000 innbyggere i San Francisco, og San Francisco er ca. 600 km2 (kvadratkilometer) stor. San Francisco ble grunnlagt 28. mars 1776. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i San Francisco

For å ringe San Francisco fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for San Francisco som er 415/628, ring deretter nummeret du vil ringe i San Francisco.

Soloppgang og solnedgang i San Francisco

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i San Francisco både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i San Francisco.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:16:28
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:22:39
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:28:50
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:15:43
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:22:50
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:29:57

Flagg i USA og San Francisco

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også San Francisco. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til San Francisco

Hvis du planlegger en reise til San Francisco, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i San Francisco akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om San Francisco

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i San Francisco?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San Francisco?

San Francisco på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om San Francisco, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om San Francisco. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om San Francisco. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om San Francisco godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om San Francisco
   ››  Engelsk Wikipedia side om San Francisco

Kart over San Francisco i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA San Francisco ligger.