Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/ USA/ San Diego

Hva er klokka i San Diego


Det er morgen i San Diego, lørdagen den 20 juli 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i San Diego

Tidszonen som San Diego er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og San Diego i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i San Diego

Her kan du se hva klokken er i San Diego i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i San Diego.

Generelle fakta om San Diego

San Diego ligger i delstaten California i USA. Det er ca. 1 400 000 innbyggere i San Diego, og San Diego er ca. 965 km2 (kvadratkilometer) stor. San Diego ble grunnlagt 16. juli 1769. I USA er nasjonalspråket engelsk (det er ingen på føderalt nivå), og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i San Diego

For å ringe San Diego fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for San Diego som er 619 eller 858, ring deretter nummeret du vil ringe i San Diego.

Soloppgang og solnedgang i San Diego

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i San Diego både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i San Diego.

Soloppgang i dag
lørdag 20. juli 2024
kl. 05:53:55
Senit i dag
lørdag 20. juli 2024
kl. 12:55:05
Solnedgang i dag
lørdag 20. juli 2024
kl. 19:56:14
Soloppgang i morgen
søndag 21. juli 2024
kl. 05:54:34
Senit i morgen
søndag 21. juli 2024
kl. 12:55:07
Solnedgang i morgen
søndag 21. juli 2024
kl. 19:55:41

Flagg i USA og San Diego

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også San Diego. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til San Diego

Hvis du planlegger en reise til San Diego, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i San Diego akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Stikkontakt og reiseadapter i USA

Før du legger ut på en tur til USA, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i USA er Typ A, Typ B, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i USA. Les mer her om reiseadapter USA.

Links for at læse mere om San Diego

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i San Diego?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San Diego?

San Diego på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om San Diego, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om San Diego. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om San Diego. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om San Diego godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om San Diego
   ››  Engelsk Wikipedia side om San Diego

San Diego i USA på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA San Diego ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.