Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/USA/San Diego

Hva er klokka i San Diego


Det er aften i San Diego, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i San Diego

Tidszonen som San Diego er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og San Diego i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i San Diego

Her kan du se hva klokken er i San Diego i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i San Diego.

Generelle fakta om San Diego

San Diego ligger i delstaten California i USA. Det er ca. 1 400 000 innbyggere i San Diego, og San Diego er ca. 965 km2 (kvadratkilometer) stor. San Diego ble grunnlagt 16. juli 1769. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i San Diego

For å ringe San Diego fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for San Diego som er 619 eller 858, ring deretter nummeret du vil ringe i San Diego.

Soloppgang og solnedgang i San Diego

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i San Diego både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i San Diego.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:45:00
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:01:47
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:18:35
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:44:23
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:01:57
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:19:31

Flagg i USA og San Diego

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også San Diego. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til San Diego

Hvis du planlegger en reise til San Diego, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i San Diego akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om San Diego

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i San Diego?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i San Diego?

San Diego på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om San Diego, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om San Diego. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om San Diego. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om San Diego godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om San Diego
   ››  Engelsk Wikipedia side om San Diego

Kart over San Diego i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA San Diego ligger.