Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i New York


Det er aften i New York, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i New York

Tidszonen som New York er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og New York i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i New York

Her kan du se hva klokken er i New York i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i New York.

Generelle fakta om New York

New York ligger i delstaten New York i USA. Det er ca. 19 500 000 innbyggere i New York, og New York er ca. 141 205 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i New York

For å ringe New York fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for New York som er 212, 347, 646, 718, 917 eller 929, ring deretter nummeret du vil ringe i New York.

Soloppgang og solnedgang i New York

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i New York både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i New York.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:31:01
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:58:24
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:25:47
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:29:25
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:58:07
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:26:49

Flagg i USA og New York

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også New York. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til New York

Hvis du planlegger en reise til New York, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i New York akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om New York

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i New York?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i New York City?

New York på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om New York, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om New York. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om New York. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om New York godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om New York
   ››  Engelsk Wikipedia side om New York

Kart over New York i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA New York ligger.