Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/USA/Las Vegas

Hva er klokka i Las Vegas


Det er midt om natten i Las Vegas, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Las Vegas

Tidszonen som Las Vegas er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Las Vegas i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Las Vegas

Her kan du se hva klokken er i Las Vegas i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Las Vegas.

Generelle fakta om Las Vegas

Las Vegas ligger i delstaten Nevada i USA. Det er ca. 600 000 innbyggere i Las Vegas, og Las Vegas er ca. 352 km2 (kvadratkilometer) stor. Las Vegas ble grunnlagt 15. mai 1905. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Las Vegas

For å ringe Las Vegas fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Las Vegas som er 702 og 725, ring deretter nummeret du vil ringe i Las Vegas.

Soloppgang og solnedgang i Las Vegas

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Las Vegas både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Las Vegas.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:43:24
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:53:42
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:04:01
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:42:39
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:53:52
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:05:04

Flagg i USA og Las Vegas

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Las Vegas. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Las Vegas

Hvis du planlegger en reise til Las Vegas, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Las Vegas akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Las Vegas

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Las Vegas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Las Vegas?

Las Vegas på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Las Vegas, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Las Vegas. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Las Vegas. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Las Vegas godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Las Vegas
   ››  Engelsk Wikipedia side om Las Vegas

Kart over Las Vegas i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Las Vegas ligger.