Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Juneau


Det er eftermiddag i Juneau, søndag den 9. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Juneau

Tidszonen som Juneau er i er Alaska Standard Time (UTC-9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Juneau i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Juneau

Her kan du se hva klokken er i Juneau i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Juneau.

Generelle fakta om Juneau

Juneau ligger i delstaten Alaska i USA. Det er ca. 32 000 innbyggere i Juneau, og Juneau er ca. 8 428 km2 (kvadratkilometer) stor. Juneau ble grunnlagt i prinsippet 3. oktober 1880, men har vært bebodd i flere tusen år.. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Juneau

For å ringe Juneau fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Juneau som er 907, ring deretter nummeret du vil ringe i Juneau.

Soloppgang og solnedgang i Juneau

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Juneau både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Juneau.

Soloppgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 05:11:44
Senit i dag
mandag 10. august 2020
kl. 13:02:51
Solnedgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 20:53:57
Soloppgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 05:13:56
Senit i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 13:02:40
Solnedgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 20:51:25

Flagg i USA og Juneau

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Juneau. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Juneau

Hvis du planlegger en reise til Juneau, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Juneau akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Stikkontakt og reiseadapter i USA

Før du legger ut på en tur til USA, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i USA er Typ A, Typ B, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i USA

Links for at læse mere om Juneau

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Juneau?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Juneau?

Juneau på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Juneau, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Juneau. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Juneau. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Juneau godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Juneau
   ››  Engelsk Wikipedia side om Juneau

Juneau i USA på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Juneau ligger.