Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Houston


Det er aften i Houston, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Houston

Tidszonen som Houston er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Houston i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Houston

Her kan du se hva klokken er i Houston i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Houston.

Generelle fakta om Houston

Houston ligger i delstaten Texas i USA. Det er ca. 2 300 000 innbyggere i Houston, og Houston er ca. 1 624 km2 (kvadratkilometer) stor. Houston ble grunnlagt 5. juni 1837. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Houston

For å ringe Houston fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Houston som er 713, 281, 832 eller 346, ring deretter nummeret du vil ringe i Houston.

Soloppgang og solnedgang i Houston

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Houston både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Houston.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:04:40
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:23:50
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:43:00
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:03:31
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:23:33
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:43:36

Flagg i USA og Houston

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Houston. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Houston

Hvis du planlegger en reise til Houston, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Houston akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Houston

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Houston?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Houston?

Houston på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Houston, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Houston. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Houston. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Houston godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Houston
   ››  Engelsk Wikipedia side om Houston

Kart over Houston i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Houston ligger.