Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Hawaii


Det er aften på Hawaii, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Hawaii

Tidszonen som Hawaii er i er Hawaii-Aleutian Standard Time (UTC-10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Hawaii i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Hawaii

Her kan du se hva klokken er på Hawaii i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Hawaii.

Generelle fakta om Hawaii

Hawaii ligger i USA. Det er ca. 1 450 000 innbyggere i Hawaii, og Hawaii er ca. 28 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Hawaii

For å ringe Hawaii fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Hawaii som er 808, ring deretter nummeret du vil ringe på Hawaii.

Soloppgang og solnedgang i Hawaii

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Hawaii både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Hawaii.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:58:17
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:35:30
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:12:43
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:58:00
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:35:39
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:13:18

Flagg i USA og Hawaii

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Hawaii. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Hawaii

Hvis du planlegger en reise til Hawaii, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes på Hawaii akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Hawaii

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Hawaii?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Hawaii?

Hawaii på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Hawaii, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Hawaii. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Hawaii. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Hawaii godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Hawaii
   ››  Engelsk Wikipedia side om Hawaii

Kart over Hawaii i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Hawaii ligger.