Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/USA/Fort Lauderdale

Hva er klokka i Fort Lauderdale


Det er frokosttid i Fort Lauderdale, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Fort Lauderdale

Tidszonen som Fort Lauderdale er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Fort Lauderdale i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Fort Lauderdale

Her kan du se hva klokken er i Fort Lauderdale i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Fort Lauderdale.

Generelle fakta om Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger i delstaten Florida i USA. Det er ca. 180 000 innbyggere i Fort Lauderdale, og Fort Lauderdale er ca. 94 km2 (kvadratkilometer) stor. Fort Lauderdale ble grunnlagt 27. mars 1911. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Fort Lauderdale

For å ringe Fort Lauderdale fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Fort Lauderdale som er 754 eller 954, ring deretter nummeret du vil ringe i Fort Lauderdale.

Soloppgang og solnedgang i Fort Lauderdale

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Fort Lauderdale både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Fort Lauderdale.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:06:18
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:33:30
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 18:00:42
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:05:54
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:33:41
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:01:28

Flagg i USA og Fort Lauderdale

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Fort Lauderdale. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Fort Lauderdale

Hvis du planlegger en reise til Fort Lauderdale, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Fort Lauderdale akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Fort Lauderdale

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Fort Lauderdale?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Fort Lauderdale, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Fort Lauderdale. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Fort Lauderdale. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Fort Lauderdale godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Fort Lauderdale
   ››  Engelsk Wikipedia side om Fort Lauderdale

Kart over Fort Lauderdale i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Fort Lauderdale ligger.