Hva er klokka i Detroit


Det er aften i Detroit, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Detroit

Tidszonen som Detroit er i er EST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Detroit i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Detroit

Her kan du se hva klokken er i Detroit i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Detroit.

Generelle fakta om Detroit

Detroit ligger i delstaten Michigan i USA. Det er ca. 700 000 innbyggere i Detroit, og Detroit er ca. 370 km2 (kvadratkilometer) stor. Detroit ble grunnlagt rundt 1700. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Detroit

For å ringe Detroit fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Detroit som er 313, ring deretter nummeret du vil ringe i Detroit.

Flagg i USA og Detroit

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Detroit. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Detroit

Hvis du planlegger en reise til Detroit, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Detroit akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Detroit

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Detroit?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Detroit?

Detroit på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Detroit, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Detroit. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Detroit. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Detroit godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Detroit
   ››  Engelsk Wikipedia side om Detroit

Kart over Detroit i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Detroit ligger.