Hva er klokka i Dallas


Det er aften i Dallas, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Dallas

Tidszonen som Dallas er i er Central (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Dallas i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Dallas

Her kan du se hva klokken er i Dallas i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Dallas.

Generelle fakta om Dallas

Dallas ligger i delstaten Texas i USA. Det er ca. 1 200 000 innbyggere i Dallas, og Dallas er ca. 1 000 km2 (kvadratkilometer) stor. Dallas ble grunnlagt 1841 da John Neely Bryan etablerte et bosetning nær Trinity River som deretter ble kalt Dallas. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Dallas

For å ringe Dallas fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Dallas som er 214, 469, 972, 682 eller 817, ring deretter nummeret du vil ringe i Dallas.

Flagg i USA og Dallas

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Dallas. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Dallas

Hvis du planlegger en reise til Dallas, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Dallas akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Dallas

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dallas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dallas?

Dallas på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Dallas, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Dallas. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Dallas. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Dallas godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Dallas
   ››  Engelsk Wikipedia side om Dallas

Kart over Dallas i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Dallas ligger.