Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Colorado


Det er aften i Colorado, fredagen den 3 desember 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Colorado

Tidszonen som Colorado er i er Mountain Standard Time (UTC-7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Colorado i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Colorado

Her kan du se hva klokken er i Colorado i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Colorado.

Generelle fakta om Colorado

Colorado ligger i USA. Det er ca. 5 600 000 innbyggere i Colorado, og Colorado er ca. 269 837 km2 (kvadratkilometer) stor. Colorado ble grunnlagt 1. august 1876 (ble en del av unionen). I USA er nasjonalspråket engelsk (det er ingen på føderalt nivå), og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Colorado

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Colorado både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Colorado.

Soloppgang i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 07:07:48
Senit i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 11:53:31
Solnedgang i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 16:39:15
Soloppgang i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 07:08:43
Senit i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 11:53:56
Solnedgang i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 16:39:10

Flagg i USA og Colorado

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Colorado. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Colorado

Hvis du planlegger en reise til Colorado, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Colorado akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Stikkontakt og reiseadapter i USA

Før du legger ut på en tur til USA, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i USA er Typ A, Typ B, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i USA

Links for at læse mere om Colorado

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Colorado?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Colorado?

Colorado på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Colorado, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Colorado. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Colorado. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Colorado godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Colorado
   ››  Engelsk Wikipedia side om Colorado

Colorado i USA på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Colorado ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.