Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Colorado


Det er frokosttid i Colorado, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Colorado

Tidszonen som Colorado er i er Mountain Standard Time (UTC-7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Colorado i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Colorado

Her kan du se hva klokken er i Colorado i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Colorado.

Generelle fakta om Colorado

Colorado ligger i USA. Det er ca. 5 600 000 innbyggere i Colorado, og Colorado er ca. 269 837 km2 (kvadratkilometer) stor. Colorado ble grunnlagt 1. august 1876 (ble en del av unionen). I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Colorado

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Colorado både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Colorado.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:13:45
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:16:06
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:18:26
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:12:56
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:16:16
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:19:37

Flagg i USA og Colorado

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Colorado. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Colorado

Hvis du planlegger en reise til Colorado, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Colorado akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Colorado

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Colorado?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Colorado?

Colorado på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Colorado, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Colorado. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Colorado. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Colorado godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Colorado
   ››  Engelsk Wikipedia side om Colorado

Kart over Colorado i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Colorado ligger.