Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Chicago


Det er midt om natten i Chicago, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Chicago

Tidszonen som Chicago er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Chicago i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Chicago

Her kan du se hva klokken er i Chicago i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Chicago.

Generelle fakta om Chicago

Chicago ligger i delstaten Illinois i USA. Det er ca. 2 700 000 innbyggere i Chicago, og Chicago er ca. 606 km2 (kvadratkilometer) stor. Chicago ble grunnlagt 12. august 1833. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Chicago

For å ringe Chicago fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Chicago som er 312, ring deretter nummeret du vil ringe i Chicago.

Soloppgang og solnedgang i Chicago

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Chicago både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Chicago.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:05:34
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:03:39
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:01:44
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:04:37
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:03:49
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:03:00

Flagg i USA og Chicago

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Chicago. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Chicago

Hvis du planlegger en reise til Chicago, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Chicago akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Chicago

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Chicago?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Chicago?

Chicago på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Chicago, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Chicago. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Chicago. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Chicago godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Chicago
   ››  Engelsk Wikipedia side om Chicago

Kart over Chicago i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Chicago ligger.