Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/USA/California

Hva er klokka i California


Det er aften i California, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i California

Tidszonen som California er i er Pacific Standard Time (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og California i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i California

Her kan du se hva klokken er i California i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i California.

Generelle fakta om California

California ligger i USA. Det er ca. 40 000 000 innbyggere i California, og California er ca. 423 970 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i California

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i California både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i California.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:01:42
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:10:49
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:19:56
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:00:56
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:10:59
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:21:01

Flagg i USA og California

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også California. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til California

Hvis du planlegger en reise til California, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i California akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om California

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kalifornien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Californien?

California på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om California, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om California. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om California. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om California godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om California
   ››  Engelsk Wikipedia side om California

Kart over California i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA California ligger.