Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Boston


Det er midt om natten i Boston, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Boston

Tidszonen som Boston er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Boston i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Boston

Her kan du se hva klokken er i Boston i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Boston.

Generelle fakta om Boston

Boston ligger i delstaten Massachusetts i USA. Det er ca. 700 000 innbyggere i Boston, og Boston er ca. 232 km2 (kvadratkilometer) stor. Boston ble grunnlagt i 1630. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Boston

For å ringe Boston fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Boston som er 617 eller 857, ring deretter nummeret du vil ringe i Boston.

Soloppgang og solnedgang i Boston

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Boston både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Boston.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:00:28
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:57:22
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:54:15
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:59:30
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:57:31
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 16:55:33

Flagg i USA og Boston

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Boston. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Boston

Hvis du planlegger en reise til Boston, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Boston akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Boston

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Boston?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Boston?

Boston på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Boston, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Boston. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Boston. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Boston godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Boston
   ››  Engelsk Wikipedia side om Boston

Kart over Boston i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Boston ligger.