Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Boise


Det er aften i Boise, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Boise

Tidszonen som Boise er i er Mountain Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Boise i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Boise

Her kan du se hva klokken er i Boise i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Boise.

Generelle fakta om Boise

Boise ligger i delstaten Idaho i USA. Det er ca. 210 000 innbyggere i Boise, og Boise er ca. 206 km2 (kvadratkilometer) stor. Boise ble grunnlagt 1863. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Boise

For å ringe Boise fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Boise som er 208, ring deretter nummeret du vil ringe i Boise.

Soloppgang og solnedgang i Boise

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Boise både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Boise.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:04:00
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:58:00
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:52:00
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:02:59
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:58:10
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:53:21

Flagg i USA og Boise

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Boise. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Boise

Hvis du planlegger en reise til Boise, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Boise akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Boise

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Boise?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Boise?

Boise på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Boise, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Boise. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Boise. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Boise godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Boise
   ››  Engelsk Wikipedia side om Boise

Kart over Boise i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Boise ligger.