Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Arkansas


Det er frokosttid i Arkansas, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Arkansas

Tidszonen som Arkansas er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Arkansas i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Arkansas

Her kan du se hva klokken er i Arkansas i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Arkansas.

Generelle fakta om Arkansas

Arkansas ligger i USA. Det er ca. 3 000 000 innbyggere i Arkansas, og Arkansas er ca. 137 733 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Arkansas

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Arkansas både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Arkansas.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:09:00
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:20:17
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:31:34
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:08:20
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:20:28
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:32:35

Flagg i USA og Arkansas

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Arkansas. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Arkansas

Hvis du planlegger en reise til Arkansas, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Arkansas akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Arkansas

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Arkansas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Arkansas?

Arkansas på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Arkansas, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Arkansas. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Arkansas. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Arkansas godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Arkansas
   ››  Engelsk Wikipedia side om Arkansas

Kart over Arkansas i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Arkansas ligger.