Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Arizona


Det er aften i Arizona, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Arizona

Tidszonen som Arizona er i er Mountain Standard Time (UTC-7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Arizona i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Arizona

Her kan du se hva klokken er i Arizona i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Arizona.

Generelle fakta om Arizona

Arizona ligger i USA. Det er ca. 6 400 000 innbyggere i Arizona, og Arizona er ca. 295 254 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Arizona

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Arizona både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Arizona.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:23:11
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:37:31
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:51:52
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:22:31
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:37:41
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:52:51

Flagg i USA og Arizona

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Arizona. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Arizona

Hvis du planlegger en reise til Arizona, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Arizona akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Arizona

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Arizona?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Arizona?

Arizona på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Arizona, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Arizona. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Arizona. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Arizona godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Arizona
   ››  Engelsk Wikipedia side om Arizona

Kart over Arizona i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Arizona ligger.