Hva er klokka i Alabama


Det er aften i Alabama, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Alabama

Tidszonen som Alabama er i er Central (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Alabama i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Alabama

Her kan du se hva klokken er i Alabama i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Alabama.

Generelle fakta om Alabama

Alabama ligger i USA. Det er ca. 4 800 000 innbyggere i Alabama, og Alabama er ca. 135 765 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Flagg i USA og Alabama

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Alabama. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Alabama

Hvis du planlegger en reise til Alabama, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Alabama akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Alabama

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Alabama?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Alabama?

Alabama på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Alabama, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Alabama. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Alabama. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Alabama godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Alabama
   ››  Engelsk Wikipedia side om Alabama

Kart over Alabama i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Alabama ligger.