Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Dortmund


Det er frokosttid i Dortmund, lørdag den 22. februar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Dortmund

Tidszonen som Dortmund er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Dortmund i Tyskland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Dortmund

Her kan du se hva klokken er i Dortmund i Tyskland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Dortmund.

Generelle fakta om Dortmund

Dortmund ligger i Tyskland. Det er ca. 11 300 000 innbyggere i Dortmund, og Dortmund er ca. 7 268 km2 (kvadratkilometer) stor. Dortmund ble grunnlagt år 882. I Tyskland er det offisielle språket tysk, og den offisielle valutaen i Tyskland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyskland er .de. Den 3 oktober feirer Tyskland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Dortmund

For å ringe Dortmund fra et annet land, ring først landskoden for Tyskland som er +49, etterfulgt av retningsnummeret for Dortmund som er 0231 el. 02304, ring deretter nummeret du vil ringe i Dortmund.

Soloppgang og solnedgang i Dortmund

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Dortmund både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Dortmund.

Soloppgang i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 07:29:56
Senit i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 12:43:43
Solnedgang i dag
lørdag 22. februar 2020
kl. 17:57:30
Soloppgang i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 07:27:53
Senit i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 12:43:35
Solnedgang i morgen
søndag 23. februar 2020
kl. 17:59:18

Flagg i Tyskland og Dortmund

Her kan du se hvilket flagg landet Tyskland har, og dermed også Dortmund. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇪

Før turen til Dortmund

Hvis du planlegger en reise til Dortmund, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Dortmund akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Dortmund

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Dortmund?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Dortmund?

Dortmund på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Dortmund, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Dortmund. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Dortmund. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Dortmund godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Dortmund
   ››  Engelsk Wikipedia side om Dortmund

Kart over Dortmund i Tyskland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyskland Dortmund ligger.