Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Berlin


Det er aften i Berlin, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Berlin

Tidszonen som Berlin er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Berlin i Tyskland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Berlin

Her kan du se hva klokken er i Berlin i Tyskland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Berlin.

Generelle fakta om Berlin

Berlin ligger i Tyskland, og er faktisk også hovedstaden i Tyskland. Det er ca. 3 670 000 innbyggere i Berlin, og Berlin er ca. 892 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tyskland er det offisielle språket tysk, og den offisielle valutaen i Tyskland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyskland er .de. Faktisk har byen Berlin også sitt eget toppnivå domene, som er .berlin. Den 3 oktober feirer Tyskland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Berlin

For å ringe Berlin fra et annet land, ring først landskoden for Tyskland som er +49, etterfulgt av retningsnummeret for Berlin som er 030, ring deretter nummeret du vil ringe i Berlin.

Soloppgang og solnedgang i Berlin

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Berlin både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Berlin.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:54:01
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:19:17
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 16:44:33
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:52:32
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:19:28
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 16:46:24

Flagg i Tyskland og Berlin

Her kan du se hvilket flagg landet Tyskland har, og dermed også Berlin. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇪

Før turen til Berlin

Hvis du planlegger en reise til Berlin, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Berlin akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Berlin

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Berlin?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Berlin?

Berlin på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Berlin, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Berlin. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Berlin. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Berlin godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Berlin
   ››  Engelsk Wikipedia side om Berlin

Kart over Berlin i Tyskland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyskland Berlin ligger.