Hva er klokka i Side


Det er morgen i Side, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Side

Tidszonen som Side er i er FET (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Side i Tyrkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Side

Her kan du se hva klokken er i Side i Tyrkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Side.

Generelle fakta om Side

Side ligger i Tyrkia. Det er ca. 12 000 innbyggere i Side. I Tyrkia er det offisielle språket tyrkisk, og den offisielle valutaen i Tyrkia er tyrkisk lira (TL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyrkia er .tr. Den 29 oktober feirer Tyrkia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Side

For å ringe Side fra et annet land, ring først landskoden for Tyrkia som er +90, etterfulgt av retningsnummeret for Side som er 242, ring deretter nummeret du vil ringe i Side.

Flagg i Tyrkia og Side

Her kan du se hvilket flagg landet Tyrkia har, og dermed også Side. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇷

Links for at læse mere om Side

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Side?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Side?

Side på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Side, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Side. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Side. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Side godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Side
   ››  Engelsk Wikipedia side om Side

Kart over Side i Tyrkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyrkia Side ligger.