Hva er klokka i Tyrkia


Det er midt om natten i Tyrkia, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tyrkia

Tidszonen som Tyrkia er i er FET (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tyrkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tyrkia

Her kan du se hva klokken er i Tyrkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tyrkia.

Generelle fakta om Tyrkia

I landet Tyrkia bor det omtrent 82 000 000 innbyggere i et område på ca. 783 356 km2, hovedstaden i Tyrkia heter Istanbul. Landskoden for å ringe noen i Tyrkia fra et annet land er +90. I Tyrkia er det offisielle språket tyrkisk, og den offisielle valutaen i Tyrkia er tyrkisk lira (TL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyrkia er .tr. Den 29 oktober feirer Tyrkia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Tyrkias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Tyrkia.

Flagg i Tyrkia

Her kan du se hvilket flagg landet Tyrkia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇷

Links for at læse mere om Tyrkia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Turkiet?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tyrkiet?

Tyrkia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tyrkia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tyrkia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tyrkia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tyrkia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tyrkia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tyrkia

Kart over Tyrkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Tyrkia ligger.