Hva er klokka i Antalya


Det er midt om natten i Antalya, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Antalya

Tidszonen som Antalya er i er FET (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Antalya i Tyrkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Antalya

Her kan du se hva klokken er i Antalya i Tyrkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Antalya.

Generelle fakta om Antalya

Antalya ligger i Tyrkia. Det er ca. 1 200 000 innbyggere i Antalya, og Antalya er ca. 1 417 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tyrkia er det offisielle språket tyrkisk, og den offisielle valutaen i Tyrkia er tyrkisk lira (TL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyrkia er .tr. Den 29 oktober feirer Tyrkia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Antalya

For å ringe Antalya fra et annet land, ring først landskoden for Tyrkia som er +90, etterfulgt av retningsnummeret for Antalya som er 242, ring deretter nummeret du vil ringe i Antalya.

Flagg i Tyrkia og Antalya

Her kan du se hvilket flagg landet Tyrkia har, og dermed også Antalya. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇷

Links for at læse mere om Antalya

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Antalya?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Antalya?

Antalya på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Antalya, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Antalya. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Antalya. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Antalya godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Antalya
   ››  Engelsk Wikipedia side om Antalya

Kart over Antalya i Tyrkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyrkia Antalya ligger.