Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Alanya


Det er morgen i Alanya, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Alanya

Tidszonen som Alanya er i er Further-eastern European Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Alanya i Tyrkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Alanya

Her kan du se hva klokken er i Alanya i Tyrkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Alanya.

Generelle fakta om Alanya

Alanya ligger i Tyrkia. Det er ca. 105 000 innbyggere i Alanya, og Alanya er ca. 1 599 km2 (kvadratkilometer) stor. Alanya ble grunnlagt i 1872. I Tyrkia er det offisielle språket tyrkisk, og den offisielle valutaen i Tyrkia er tyrkisk lira (TL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyrkia er .tr. Den 29 oktober feirer Tyrkia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Alanya

For å ringe Alanya fra et annet land, ring først landskoden for Tyrkia som er +90, etterfulgt av retningsnummeret for Alanya som er 242, ring deretter nummeret du vil ringe i Alanya.

Soloppgang og solnedgang i Alanya

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Alanya både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Alanya.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:55:51
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:05:04
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:14:16
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:55:07
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:05:14
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:15:21

Flagg i Tyrkia og Alanya

Her kan du se hvilket flagg landet Tyrkia har, og dermed også Alanya. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇷

Links for at læse mere om Alanya

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Alanya?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Alanya?

Alanya på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Alanya, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Alanya. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Alanya. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Alanya godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Alanya
   ››  Engelsk Wikipedia side om Alanya

Kart over Alanya i Tyrkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyrkia Alanya ligger.