Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Tunis


Det er aften i Tunis, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tunis

Tidszonen som Tunis er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tunis i Tunisia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tunis

Her kan du se hva klokken er i Tunis i Tunisia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tunis.

Generelle fakta om Tunis

Tunis ligger i Tunisia, og er faktisk også hovedstaden i Tunisia. Det er ca. 1 100 000 innbyggere i Tunis, og Tunis er ca. 213 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tunisia er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Tunisia er tunisisk dinar (TND). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tunisia er .tn. Den 20 mars feirer Tunisia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tunis

For å ringe Tunis fra et annet land, ring først landskoden for Tunisia som er +216, etterfulgt av retningsnummeret for Tunis som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Tunis.

Soloppgang og solnedgang i Tunis

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Tunis både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Tunis.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:24:18
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:32:09
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:40:00
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:23:35
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:32:20
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:41:05

Flagg i Tunisia og Tunis

Her kan du se hvilket flagg landet Tunisia har, og dermed også Tunis. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇳

Links for at læse mere om Tunis

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tunis?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tunis?

Tunis på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tunis, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tunis. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tunis. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tunis godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tunis
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tunis

Kart over Tunis i Tunisia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tunisia Tunis ligger.