Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sousse


Det er morgen i Sousse, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sousse

Tidszonen som Sousse er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sousse i Tunisia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sousse

Her kan du se hva klokken er i Sousse i Tunisia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sousse.

Generelle fakta om Sousse

Sousse ligger i Tunisia. Det er ca. 280 000 innbyggere i Sousse, og Sousse er ca. 0,5 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tunisia er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Tunisia er tunisisk dinar (TND). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tunisia er .tn. Den 20 mars feirer Tunisia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sousse

For å ringe Sousse fra et annet land, ring først landskoden for Tunisia som er +216, etterfulgt av retningsnummeret for Sousse som er 3, ring deretter nummeret du vil ringe i Sousse.

Soloppgang og solnedgang i Sousse

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Sousse både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Sousse.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:19:51
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:30:31
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:41:11
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:19:08
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:30:41
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:42:14

Flagg i Tunisia og Sousse

Her kan du se hvilket flagg landet Tunisia har, og dermed også Sousse. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇳

Links for at læse mere om Sousse

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sousse?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sousse?

Sousse på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sousse, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sousse. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sousse. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sousse godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sousse
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sousse

Kart over Sousse i Tunisia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tunisia Sousse ligger.