Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sousse


Det er aften i Sousse, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Sousse

Tidszonen som Sousse er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sousse i Tunisia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sousse

Her kan du se hva klokken er i Sousse i Tunisia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sousse.

Generelle fakta om Sousse

Sousse ligger i Tunisia. Det er ca. 280 000 innbyggere i Sousse, og Sousse er ca. 0,5 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tunisia er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Tunisia er tunisisk dinar (TND). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tunisia er .tn. Den 20 mars feirer Tunisia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sousse

For å ringe Sousse fra et annet land, ring først landskoden for Tunisia som er +216, etterfulgt av retningsnummeret for Sousse som er 3, ring deretter nummeret du vil ringe i Sousse.

Soloppgang og solnedgang i Sousse

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Sousse både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Sousse.

Soloppgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 05:36:10
Senit i dag
mandag 15. august 2022
kl. 12:21:56
Solnedgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 19:07:42
Soloppgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 05:36:57
Senit i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 12:21:44
Solnedgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 19:06:31

Flagg i Tunisia og Sousse

Her kan du se hvilket flagg landet Tunisia har, og dermed også Sousse. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇳

Stikkontakt og reiseadapter i Tunisia

Før du legger ut på en tur til Tunisia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Tunisia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Tunisia.

Links for at læse mere om Sousse

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sousse?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sousse?

Sousse på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sousse, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sousse. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sousse. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sousse godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sousse
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sousse

Sousse i Tunisia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tunisia Sousse ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.