Hva er klokka i Tsjekkia


Det er midt om natten i Tsjekkia, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tsjekkia

Tidszonen som Tsjekkia er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tsjekkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tsjekkia

Her kan du se hva klokken er i Tsjekkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tsjekkia.

Generelle fakta om Tsjekkia

I landet Tsjekkia bor det omtrent 10 700 000 innbyggere i et område på ca. 78 866 km2, hovedstaden i Tsjekkia heter Praha. Landskoden for å ringe noen i Tsjekkia fra et annet land er +420. I Tsjekkia er det offisielle språket tsjekkisk, og den offisielle valutaen i Tsjekkia er tsjekkisk koruna (CZK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tsjekkia er .cz. Den 28 oktober feirer Tsjekkia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Tsjekkia

Her kan du se hvilket flagg landet Tsjekkia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇿

Links for at læse mere om Tsjekkia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tjeckien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tjekkiet?

Tsjekkia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tsjekkia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tsjekkia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tsjekkia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tsjekkia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tsjekkia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tsjekkia

Kart over Tsjekkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Tsjekkia ligger.