Hva er klokka i Praha


Det er midt om natten i Praha, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Praha

Tidszonen som Praha er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Praha i Tsjekkia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Praha

Her kan du se hva klokken er i Praha i Tsjekkia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Praha.

Generelle fakta om Praha

Praha ligger i Tsjekkia, og er faktisk også hovedstaden i Tsjekkia. Det er ca. 1 280 000 innbyggere i Praha, og Praha er ca. 496 km2 (kvadratkilometer) stor. I Tsjekkia er det offisielle språket tsjekkisk, og den offisielle valutaen i Tsjekkia er tsjekkisk koruna (CZK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tsjekkia er .cz. Den 28 oktober feirer Tsjekkia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Praha

For å ringe Praha fra et annet land, ring først landskoden for Tsjekkia som er +420, etterfulgt av retningsnummeret for Praha som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Praha.

Flagg i Tsjekkia og Praha

Her kan du se hvilket flagg landet Tsjekkia har, og dermed også Praha. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇿

Links for at læse mere om Praha

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Prag?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Prag?

Praha på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Praha, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Praha. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Praha. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Praha godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Praha
   ››  Engelsk Wikipedia side om Praha

Kart over Praha i Tsjekkia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tsjekkia Praha ligger.