Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Phuket


Det er morgen i Phuket, mandagen den 20 mai 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Phuket

Tidszonen som Phuket er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Phuket i Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Phuket

Her kan du se hva klokken er i Phuket i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Phuket.

Generelle fakta om Phuket

Phuket ligger i Sør-regionen i Thailand. Det er ca. 390 000 innbyggere i Phuket, og Phuket er ca. 576 km2 (kvadratkilometer) stor. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Phuket

For å ringe Phuket fra et annet land, ring først landskoden for Thailand som er +66, etterfulgt av retningsnummeret for Phuket som er 076, ring deretter nummeret du vil ringe i Phuket.

Soloppgang og solnedgang i Phuket

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Phuket både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Phuket.

Soloppgang i dag
mandag 20. mai 2024
kl. 06:06:46
Senit i dag
mandag 20. mai 2024
kl. 12:23:12
Solnedgang i dag
mandag 20. mai 2024
kl. 18:39:38
Soloppgang i morgen
tirsdag 21. mai 2024
kl. 06:06:42
Senit i morgen
tirsdag 21. mai 2024
kl. 12:23:16
Solnedgang i morgen
tirsdag 21. mai 2024
kl. 18:39:50

Flagg i Thailand og Phuket

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har, og dermed også Phuket. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Phuket

Hvis du planlegger en reise til Phuket, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes i Phuket akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne thailandske baht valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og thailandske baht.

Stikkontakt og reiseadapter i Thailand

Før du legger ut på en tur til Thailand, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Thailand er Typ O, Typ F, Typ C, Typ B, Typ A, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Thailand. Les mer her om reiseadapter Thailand.

Links for at læse mere om Phuket

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Phuket?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Phuket?

Phuket på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Phuket, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Phuket. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Phuket. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Phuket godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Phuket
   ››  Engelsk Wikipedia side om Phuket

Phuket i Thailand på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Thailand Phuket ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.