Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Thailand


Det er morgen i Thailand, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Thailand

Tidszonen som Thailand er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Thailand

Her kan du se hva klokken er i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Thailand.

Generelle fakta om Thailand

I landet Thailand bor det omtrent 69 000 000 innbyggere i et område på ca. 513 120 km2, hovedstaden i Thailand heter Bangkok. Landskoden for å ringe noen i Thailand fra et annet land er +66. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Thailands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Thailand.

Flagg i Thailand

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Thailand

Hvis du planlegger en reise til Thailand, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes i Thailand akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en thailandske baht valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og thailandske baht (THB).

Links for at læse mere om Thailand

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Thailand?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Thailand?

Thailand på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Thailand, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Thailand. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Thailand. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Thailand godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Thailand
   ››  Engelsk Wikipedia side om Thailand

Kart over Thailand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Thailand ligger.