Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Pattaya


Det er frokosttid i Pattaya, søndag den 31. mai 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Pattaya

Tidszonen som Pattaya er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Pattaya i Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Pattaya

Her kan du se hva klokken er i Pattaya i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Pattaya.

Generelle fakta om Pattaya

Pattaya ligger i Thailand. Det er ca. 330 000 innbyggere i Pattaya, og Pattaya er ca. 22 km2 (kvadratkilometer) stor. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Pattaya

For å ringe Pattaya fra et annet land, ring først landskoden for Thailand som er +66, etterfulgt av retningsnummeret for Pattaya som er 38, ring deretter nummeret du vil ringe i Pattaya.

Soloppgang og solnedgang i Pattaya

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Pattaya både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Pattaya.

Soloppgang i dag
søndag 31. mai 2020
kl. 05:49:05
Senit i dag
søndag 31. mai 2020
kl. 12:14:11
Solnedgang i dag
søndag 31. mai 2020
kl. 18:39:17
Soloppgang i morgen
mandag 01. juni 2020
kl. 05:49:05
Senit i morgen
mandag 01. juni 2020
kl. 12:14:20
Solnedgang i morgen
mandag 01. juni 2020
kl. 18:39:35

Flagg i Thailand og Pattaya

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har, og dermed også Pattaya. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Pattaya

Hvis du planlegger en reise til Pattaya, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes i Pattaya akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en thailandske baht valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og thailandske baht (THB).

Stikkontakt og reiseadapter i Thailand

Før du legger ut på en tur til Thailand, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Thailand er Typ O, Typ F, Typ C, Typ B, Typ A, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Thailand.

Links for at læse mere om Pattaya

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Pattaya?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Pattaya?

Pattaya på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Pattaya, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Pattaya. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Pattaya. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Pattaya godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Pattaya
   ››  Engelsk Wikipedia side om Pattaya

Pattaya i Thailand på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Thailand Pattaya ligger.