Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Ko Samui


Det er morgen på Ko Samui, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Ko Samui

Tidszonen som Ko Samui er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Ko Samui i Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Ko Samui

Her kan du se hva klokken er på Ko Samui i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Ko Samui.

Generelle fakta om Ko Samui

Ko Samui ligger i Thailand. Det er ca. 65 000 innbyggere i Ko Samui, og Ko Samui er ca. 229 km2 (kvadratkilometer) stor. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Ko Samui

For å ringe Ko Samui fra et annet land, ring først landskoden for Thailand som er +66, etterfulgt av retningsnummeret for Ko Samui som er 77, ring deretter nummeret du vil ringe på Ko Samui.

Soloppgang og solnedgang i Ko Samui

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Ko Samui både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Ko Samui.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:14:45
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:22:32
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:30:19
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:14:13
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:22:15
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:30:17

Flagg i Thailand og Ko Samui

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har, og dermed også Ko Samui. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Ko Samui

Hvis du planlegger en reise til Ko Samui, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes på Ko Samui akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en thailandske baht valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og thailandske baht (THB).

Links for at læse mere om Ko Samui

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Koh Samui?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Koh Samui?

Ko Samui på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Ko Samui, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Ko Samui. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Ko Samui. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Ko Samui godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Ko Samui
   ››  Engelsk Wikipedia side om Ko Samui

Kart over Ko Samui i Thailand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Thailand Ko Samui ligger.