Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bangkok


Det er morgen i Bangkok, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bangkok

Tidszonen som Bangkok er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bangkok i Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bangkok

Her kan du se hva klokken er i Bangkok i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bangkok.

Generelle fakta om Bangkok

Bangkok ligger i Sentrale Thailand-regionen i Thailand, og er faktisk også hovedstaden i Thailand. Det er ca. 8 310 000 innbyggere i Bangkok, og Bangkok er ca. 1 569 km2 (kvadratkilometer) stor. Bangkok ble grunnlagt 21. april 1782. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Bangkok

For å ringe Bangkok fra et annet land, ring først landskoden for Thailand som er +66, etterfulgt av retningsnummeret for Bangkok som er 02, ring deretter nummeret du vil ringe i Bangkok.

Soloppgang og solnedgang i Bangkok

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bangkok både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bangkok.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:10:41
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:20:30
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:30:20
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:10:01
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:20:13
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:30:26

Flagg i Thailand og Bangkok

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har, og dermed også Bangkok. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Bangkok

Hvis du planlegger en reise til Bangkok, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes i Bangkok akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en thailandske baht valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og thailandske baht (THB).

Links for at læse mere om Bangkok

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bangkok?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bangkok?

Bangkok på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bangkok, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bangkok. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bangkok. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bangkok godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bangkok
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bangkok

Kart over Bangkok i Thailand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Thailand Bangkok ligger.