Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Göteborg


Det er midt om natten i Göteborg, mandag den 10. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Göteborg

Tidszonen som Göteborg er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Göteborg i Sverige er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Göteborg

Her kan du se hva klokken er i Göteborg i Sverige akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Göteborg.

Generelle fakta om Göteborg

Göteborg ligger i Sverige. Det er ca. 600 000 innbyggere i Göteborg, og Göteborg er ca. 448 km2 (kvadratkilometer) stor. Göteborg ble grunnlagt i 1621. I Sverige er det offisielle språket svensk, og den offisielle valutaen i Sverige er svensk krone (SEK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sverige er .se. Den 6 juni feirer Sverige sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Göteborg

For å ringe Göteborg fra et annet land, ring først landskoden for Sverige som er +46, etterfulgt av retningsnummeret for Göteborg som er 031, ring deretter nummeret du vil ringe i Göteborg.

Soloppgang og solnedgang i Göteborg

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Göteborg både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Göteborg.

Soloppgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 05:27:59
Senit i dag
mandag 10. august 2020
kl. 13:17:20
Solnedgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 21:06:41
Soloppgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 05:30:07
Senit i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 13:17:10
Solnedgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 21:04:13

Flagg i Sverige og Göteborg

Her kan du se hvilket flagg landet Sverige har, og dermed også Göteborg. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇪

Før turen til Göteborg

Hvis du planlegger en reise til Göteborg, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den svensk krona (SEK) valuta som brukes i Göteborg akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en svensk krona valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og svensk krona (SEK).

Stikkontakt og reiseadapter i Sverige

Før du legger ut på en tur til Sverige, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Sverige er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Sverige.

Links for at læse mere om Göteborg

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Göteborg?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Gøteborg?

Göteborg på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Göteborg, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Göteborg. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Göteborg. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Göteborg godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Göteborg
   ››  Engelsk Wikipedia side om Göteborg

Göteborg i Sverige på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Sverige Göteborg ligger.