Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Zürich


Det er morgen i Zürich, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Zürich

Tidszonen som Zürich er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Zürich i Sveits er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Zürich

Her kan du se hva klokken er i Zürich i Sveits akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Zürich.

Generelle fakta om Zürich

Zürich ligger i Sveits, og er faktisk også hovedstaden i Sveits. Det er ca. 400 000 innbyggere i Zürich, og Zürich er ca. 88 km2 (kvadratkilometer) stor. I Sveits er det offisielle språket tysk, fransk og italiensk, og den offisielle valutaen i Sveits er sveitsisk franc (CHF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sveits er .ch. Den 1 august feirer Sveits sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Zürich

For å ringe Zürich fra et annet land, ring først landskoden for Sveits som er +41, etterfulgt av retningsnummeret for Zürich som er 43, ring deretter nummeret du vil ringe i Zürich.

Soloppgang og solnedgang i Zürich

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Zürich både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Zürich.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:55:21
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:38:55
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:22:29
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:54:09
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:39:05
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:24:01

Flagg i Sveits og Zürich

Her kan du se hvilket flagg landet Sveits har, og dermed også Zürich. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇭

Links for at læse mere om Zürich

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Zürich?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Zürich?

Zürich på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Zürich, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Zürich. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Zürich. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Zürich godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Zürich
   ››  Engelsk Wikipedia side om Zürich

Kart over Zürich i Sveits

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Sveits Zürich ligger.