Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Genève


Det er midt om natten i Genève, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Genève

Tidszonen som Genève er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Genève i Sveits er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Genève

Her kan du se hva klokken er i Genève i Sveits akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Genève.

Generelle fakta om Genève

Genève ligger i kantonen Genève i Sveits. Det er ca. 200 000 innbyggere i Genève, og Genève er ca. 16 km2 (kvadratkilometer) stor. I Sveits er det offisielle språket tysk, fransk og italiensk, og den offisielle valutaen i Sveits er sveitsisk franc (CHF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sveits er .ch. Den 1 august feirer Sveits sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Genève

For å ringe Genève fra et annet land, ring først landskoden for Sveits som er +41, etterfulgt av retningsnummeret for Genève som er 22, ring deretter nummeret du vil ringe i Genève.

Soloppgang og solnedgang i Genève

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Genève både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Genève.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:05:32
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:37:52
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:10:12
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:03:39
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:37:35
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:11:31

Flagg i Sveits og Genève

Her kan du se hvilket flagg landet Sveits har, og dermed også Genève. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇭

Links for at læse mere om Genève

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Genève?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Genève?

Genève på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Genève, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Genève. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Genève. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Genève godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Genève
   ››  Engelsk Wikipedia side om Genève

Kart over Genève i Sveits

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Sveits Genève ligger.