Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Valencia


Det er morgen i Valencia, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Valencia

Tidszonen som Valencia er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Valencia i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Valencia

Her kan du se hva klokken er i Valencia i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Valencia.

Generelle fakta om Valencia

Valencia ligger i provinsen Valencia i Spania. Det er ca. 800 000 innbyggere i Valencia, og Valencia er ca. 135 km2 (kvadratkilometer) stor. Valencia ble grunnlagt 138 f.Kr.. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Valencia

For å ringe Valencia fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Valencia som er 96, ring deretter nummeret du vil ringe i Valencia.

Soloppgang og solnedgang i Valencia

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Valencia både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Valencia.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:11:23
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:14:36
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:17:49
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:10:32
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:14:46
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:19:00

Flagg i Spania og Valencia

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Valencia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Valencia

Hvis du planlegger en reise til Valencia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Valencia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Valencia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Valencia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Valencia?

Valencia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Valencia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Valencia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Valencia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Valencia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Valencia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Valencia

Kart over Valencia i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Valencia ligger.