Hva er klokka i Sevilla


Det er midt om natten i Sevilla, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sevilla

Tidszonen som Sevilla er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sevilla i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sevilla

Her kan du se hva klokken er i Sevilla i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sevilla.

Generelle fakta om Sevilla

Sevilla ligger i Andalusien i Spania. Det er ca. 710 000 innbyggere i Sevilla, og Sevilla er ca. 140 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sevilla

For å ringe Sevilla fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Sevilla som er 95, ring deretter nummeret du vil ringe i Sevilla.

Flagg i Spania og Sevilla

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Sevilla. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Sevilla

Hvis du planlegger en reise til Sevilla, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Sevilla akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Sevilla

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sevilla?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sevilla?

Sevilla på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sevilla, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sevilla. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sevilla. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sevilla godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sevilla
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sevilla

Kart over Sevilla i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Sevilla ligger.