Hva er klokka i Marbella


Det er midt om natten i Marbella, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Marbella

Tidszonen som Marbella er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Marbella i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Marbella

Her kan du se hva klokken er i Marbella i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Marbella.

Generelle fakta om Marbella

Marbella ligger i Andalusien i Spania. Det er ca. 150 000 innbyggere i Marbella, og Marbella er ca. 114 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Marbella

For å ringe Marbella fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Marbella som er 95, ring deretter nummeret du vil ringe i Marbella.

Flagg i Spania og Marbella

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Marbella. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Marbella

Hvis du planlegger en reise til Marbella, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Marbella akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Marbella

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Marbella?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Marbella?

Marbella på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Marbella, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Marbella. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Marbella. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Marbella godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Marbella
   ››  Engelsk Wikipedia side om Marbella

Kart over Marbella i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Marbella ligger.