Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Marbella


Det er midt om natten i Marbella, lørdagen den 4 desember 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Marbella

Tidszonen som Marbella er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Marbella i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Marbella

Her kan du se hva klokken er i Marbella i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Marbella.

Generelle fakta om Marbella

Marbella ligger i Andalusien i Spania. Det er ca. 150 000 innbyggere i Marbella, og Marbella er ca. 114 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Marbella

For å ringe Marbella fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Marbella som er 95, ring deretter nummeret du vil ringe i Marbella.

Soloppgang og solnedgang i Marbella

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Marbella både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Marbella.

Soloppgang i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 08:15:43
Senit i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 13:09:50
Solnedgang i dag
lørdag 04. desember 2021
kl. 18:03:56
Soloppgang i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 08:16:35
Senit i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 13:10:14
Solnedgang i morgen
søndag 05. desember 2021
kl. 18:03:53

Flagg i Spania og Marbella

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Marbella. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Marbella

Hvis du planlegger en reise til Marbella, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Marbella akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Spania

Før du legger ut på en tur til Spania, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Spania er Typ F, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Spania.

Links for at læse mere om Marbella

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Marbella?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Marbella?

Marbella på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Marbella, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Marbella. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Marbella. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Marbella godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Marbella
   ››  Engelsk Wikipedia side om Marbella

Marbella i Spania på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Marbella ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.