Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Mallorca


Det er morgen på Mallorca, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Mallorca

Tidszonen som Mallorca er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mallorca i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Mallorca

Her kan du se hva klokken er på Mallorca i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Mallorca.

Generelle fakta om Mallorca

Mallorca ligger i Balearene i Spania. Det er ca. 900 000 innbyggere i Mallorca, og Mallorca er ca. 3 640 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Mallorca

For å ringe Mallorca fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Mallorca som er 971, ring deretter nummeret du vil ringe på Mallorca.

Soloppgang og solnedgang i Mallorca

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Mallorca både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Mallorca.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:58:18
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:01:01
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:03:44
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:57:26
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:01:11
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:04:56

Flagg i Spania og Mallorca

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Mallorca. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Mallorca

Hvis du planlegger en reise til Mallorca, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Mallorca akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Mallorca

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Mallorca?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Mallorca?

Mallorca på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mallorca, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mallorca. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mallorca. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mallorca godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mallorca
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mallorca

Kart over Mallorca i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Mallorca ligger.