Hva er klokka?/Spania/Kanariøyene

Hva er klokka på Kanariøyene


Det er midt om natten på Kanariøyene, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Kanariøyene

Tidszonen som Kanariøyene er i er WET (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kanariøyene i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Kanariøyene

Her kan du se hva klokken er på Kanariøyene i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Kanariøyene.

Generelle fakta om Kanariøyene

Kanariøyene ligger i Spania. Det er ca. 2 100 000 innbyggere i Kanariøyene, og Kanariøyene er ca. 7 493 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Kanariøyene

For å ringe Kanariøyene fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Kanariøyene som er 922, ring deretter nummeret du vil ringe på Kanariøyene.

Flagg i Spania og Kanariøyene

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Kanariøyene. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Kanariøyene

Hvis du planlegger en reise til Kanariøyene, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Kanariøyene akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Kanariøyene

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Kanarieöarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Kanarieøerne?

Kanariøyene på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kanariøyene, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kanariøyene. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kanariøyene. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kanariøyene godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kanariøyene
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kanariøyene

Kart over Kanariøyene i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Kanariøyene ligger.