Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bilbao


Det er midt om natten i Bilbao, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bilbao

Tidszonen som Bilbao er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bilbao i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bilbao

Her kan du se hva klokken er i Bilbao i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bilbao.

Generelle fakta om Bilbao

Bilbao ligger i Baskien i Spania. Det er ca. 350 000 innbyggere i Bilbao, og Bilbao er ca. 42 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Bilbao

For å ringe Bilbao fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Bilbao som er 94, ring deretter nummeret du vil ringe i Bilbao.

Soloppgang og solnedgang i Bilbao

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bilbao både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bilbao.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:44:42
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 14:14:08
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:43:33
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:42:58
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 14:13:51
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:44:43

Flagg i Spania og Bilbao

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Bilbao. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Bilbao

Hvis du planlegger en reise til Bilbao, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Bilbao akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Bilbao

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bilbao?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bilbao?

Bilbao på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bilbao, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bilbao. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bilbao. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bilbao godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bilbao
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bilbao

Kart over Bilbao i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Bilbao ligger.