Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Alicante


Det er midt om natten i Alicante, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Alicante

Tidszonen som Alicante er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Alicante i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Alicante

Her kan du se hva klokken er i Alicante i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Alicante.

Generelle fakta om Alicante

Alicante ligger i Valencia-regionen i Spania. Det er ca. 350 000 innbyggere i Alicante, og Alicante er ca. 201 km2 (kvadratkilometer) stor. Alicante ble grunnlagt 324 f.Kr.. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Alicante

For å ringe Alicante fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Alicante som er 96, ring deretter nummeret du vil ringe i Alicante.

Soloppgang og solnedgang i Alicante

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Alicante både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Alicante.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:39:14
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 14:04:22
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:29:29
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:37:44
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 14:04:05
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:30:25

Flagg i Spania og Alicante

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Alicante. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Alicante

Hvis du planlegger en reise til Alicante, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Alicante akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Alicante

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Alicante?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Alicante?

Alicante på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Alicante, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Alicante. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Alicante. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Alicante godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Alicante
   ››  Engelsk Wikipedia side om Alicante

Kart over Alicante i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Alicante ligger.