Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Seoul


Det er midt om natten i Seoul, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Seoul

Tidszonen som Seoul er i er Korea Standard Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Seoul i Sør-Korea er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Seoul

Her kan du se hva klokken er i Seoul i Sør-Korea akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Seoul.

Generelle fakta om Seoul

Seoul ligger i Sør-Korea. Det er ca. 10 500 000 innbyggere i Seoul, og Seoul er ca. 605 km2 (kvadratkilometer) stor. Seoul ble grunnlagt rundt 18 f.Kr.. I Sør-Korea er det offisielle språket koreansk, og den offisielle valutaen i Sør-Korea er sørkoreansk won (KRW). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sør-Korea er .kr. Den 15 august feirer Sør-Korea sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Seoul

For å ringe Seoul fra et annet land, ring først landskoden for Sør-Korea som er +82, etterfulgt av retningsnummeret for Seoul som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Seoul.

Soloppgang og solnedgang i Seoul

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Seoul både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Seoul.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:38:58
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:44:56
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 17:50:54
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:38:13
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:45:07
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:52:01

Flagg i Sør-Korea og Seoul

Her kan du se hvilket flagg landet Sør-Korea har, og dermed også Seoul. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇷

Links for at læse mere om Seoul

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Seoul?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Seoul?

Seoul på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Seoul, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Seoul. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Seoul. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Seoul godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Seoul
   ››  Engelsk Wikipedia side om Seoul

Kart over Seoul i Sør-Korea

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Sør-Korea Seoul ligger.