Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Sør-Korea


Det er eftermiddag i Sør-Korea, søndag den 31. mai 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sør-Korea

Tidszonen som Sør-Korea er i er Korea Standard Time (UTC+9), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sør-Korea er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sør-Korea

Her kan du se hva klokken er i Sør-Korea akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sør-Korea.

Generelle fakta om Sør-Korea

I landet Sør-Korea bor det omtrent 52 000 000 innbyggere i et område på ca. 100 363 km2. Landskoden for å ringe noen i Sør-Korea fra et annet land er +82. I Sør-Korea er det offisielle språket koreansk, og den offisielle valutaen i Sør-Korea er sørkoreansk won (KRW). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sør-Korea er .kr. Den 15 august feirer Sør-Korea sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Sør-Koreas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Sør-Korea.

Flagg i Sør-Korea

Her kan du se hvilket flagg landet Sør-Korea har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Sør-Korea

Før du legger ut på en tur til Sør-Korea, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Sør-Korea er Typ F, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Sør-Korea.

Links for at læse mere om Sør-Korea

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sydkorea?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sydkorea?

Sør-Korea på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sør-Korea, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sør-Korea. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sør-Korea. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sør-Korea godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sør-Korea
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sør-Korea

Sør-Korea på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Sør-Korea ligger.