Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Johannesburg


Det er morgen i Johannesburg, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Johannesburg

Tidszonen som Johannesburg er i er South African Standard Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Johannesburg i Sør-Afrika er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Johannesburg

Her kan du se hva klokken er i Johannesburg i Sør-Afrika akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Johannesburg.

Generelle fakta om Johannesburg

Johannesburg ligger i provinsen Gauteng i Sør-Afrika. Det er ca. 1 000 000 innbyggere i Johannesburg, og Johannesburg er ca. 334 km2 (kvadratkilometer) stor. Johannesburg ble grunnlagt 1886. I Sør-Afrika er det offisielle språket zulu, xhosa, afrikaans, engelsk, nordsotho, setswana, sørsotho, tsonga, swazi, venda og sør-ndebele, og den offisielle valutaen i Sør-Afrika er sørafrikansk rand (ZAR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Sør-Afrika er .za. Den 27 april feirer Sør-Afrika sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Johannesburg

For å ringe Johannesburg fra et annet land, ring først landskoden for Sør-Afrika som er +27, etterfulgt av retningsnummeret for Johannesburg som er 011, ring deretter nummeret du vil ringe i Johannesburg.

Soloppgang og solnedgang i Johannesburg

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Johannesburg både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Johannesburg.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 05:40:16
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:20:53
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 19:01:31
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 05:41:02
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:21:03
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 19:01:04

Flagg i Sør-Afrika og Johannesburg

Her kan du se hvilket flagg landet Sør-Afrika har, og dermed også Johannesburg. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇿🇦

Links for at læse mere om Johannesburg

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Johannesburg?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Johannesburg?

Johannesburg på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Johannesburg, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Johannesburg. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Johannesburg. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Johannesburg godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Johannesburg
   ››  Engelsk Wikipedia side om Johannesburg

Kart over Johannesburg i Sør-Afrika

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Sør-Afrika Johannesburg ligger.