Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Somalia


Det er morgen i Somalia, søndag den 31. mai 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Somalia

Tidszonen som Somalia er i er East Africa Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Somalia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Somalia

Her kan du se hva klokken er i Somalia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Somalia.

Generelle fakta om Somalia

I landet Somalia bor det omtrent 11 000 000 innbyggere i et område på ca. 637 657 km2, hovedstaden i Somalia heter Mogadishu. Landskoden for å ringe noen i Somalia fra et annet land er +252. I Somalia er det offisielle språket somali og arabisk, og den offisielle valutaen i Somalia er somalisk shilling (SOS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Somalia er .so. Den 1 juli feirer Somalia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Somalias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Somalia.

Flagg i Somalia

Her kan du se hvilket flagg landet Somalia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇴

Links for at læse mere om Somalia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Somalia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Somalia?

Somalia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Somalia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Somalia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Somalia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Somalia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Somalia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Somalia

Somalia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Somalia ligger.